Cum transformi casa in oficiu?

Izbucnirea COVID-19 ne-a obligat să ne schimbăm multe dintre obiceiurile noastre. Casa noastră a devenit singurul loc sigur în care ne putem petrece cea mai mare parte a timpului. Rutina zilnică a fost transformată și ne confruntăm cu provocarea de a lucra online de la biorul de acasă.

Nevoia de a găsi spațiu în casa noastră pentru rutina noastră zilnică, un birou, o sală de clasă și chiar o sală de gimnastică improvizată este o provocare pentru orice familie și necesită regândirea casei și cel mai bun mod de a concilia toate aceste spații, în siguranță.

Peste noapte, masa din sufragerie s-a transformat în birou. Prin urmare, este important ca acest spațiu să cât mai functional posibil.

Panourile Valchromat și Viroc sunt aliați excelenți în aceste transformări, având în vedere că pot fi aplicate pe podea, perete, tavan și chiar mobilier.

Cei mai creativi dintre noi au urmărit să creeze o masă de birou încorporată care să se potrivească perfect în acel spațiu “liber” al casei. Nu disperați! Suntem aici pentru a vă ajuta!

Culorile vibrante Valchromat sunt soluția excelentă pentru a creare biroul dorit, rezultând un finisaj curat fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la detaliile marginilor, colțurilor etc. Cu Viroc vă puteți alinia podeaua pentru a garanta o rezistență mai lungă și un grad ridicat de confort termic și acustic, atunci când faceți sport sau aveți sedințe mai “zgomotoase”.

Mediul de acasă joacă un rol foarte important în capacitatea noastră de a ne concentra și de a ne bucura de timpul liber. Este indispensabil să aveți un spațiu luminos, cu decor ușor, înfrumusețat cu un strop de culoare și materiale de înaltă calitate, care să fie confortabile.

Designul interior și psihologia sunt din ce în ce mai conectate, iar acest lucru se reflectă în culorile, mobilierul, accesoriile și, de asemenea, materialele care ne înconjoară. Totul contribuie la bunăstarea fizică și mentală.

Relația dintre culori și bunăstarea nu este consensuală. Puteți opta pentru culori mai relaxante, cum ar fi albastru, nuanțe mai fine, cum ar fi tonurile de gri și crude, sau culori naturale, cum ar fi verdele. Dacă aveți nevoie de puțină poftă, puteți opta din paleta galbenă, portocalie sau roșie.

Pe lângă estetică și durabilitate, căutăm să creăm spații sigure și aici Viroc și Valchromat vin din nou în prim plan, deoarece sunt rezistente la umezeală și sunt impermeabile, ignifuge și evită deteriorarea spațiului.

Când vorbim despre renovări, nu trebuie să ne gândim neapărat la lucrări majore. O muncă simplă de bricolaj vă poate aduce o viață nouă acasă și poate crea un mediu confortabil. Puteți crea rame folosind Valchromat pentru fotografii ale celor dragi, obiecte decorative și chiar jucării.

Plantele fac, de asemenea, upgrade la locuințele dvs., oferind oxigen și îmbunătățind calitatea aerului, precum și oferind casei dvs. o senzație de liniște. Ați văzut cutiile de flori fabricate din Viroc? Sunt frumoase, naturale și se potrivesc bine cu orice decor.

Momentele ciudate prin care trecem ne impun să petrecem mai mult timp acasă și cel mai important lucru este să ne simțim bine în propriul spațiu, chiar dacă pentru a face acest lucru trebuie să facem mici renovări sau ajustări. Partea grea poate fi găsirea materialelor ideale.

Prin acest articol intenționăm să arătăm diversitatea aplicațiilor și avantajele panourilor Viroc și Valchromat și modul în care acestea pot fi soluția perfectă pentru schimbările la care v-ați gândit. Pentru o consultație gratuită, contactează-ne aici.